GO UP
Image Alt

#GSF ISLAND HOPPING [ΠΑΡΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΤΗΝΟΣ]

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΑΠΛΗ
  • ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
--
--
--
--
1
0
  /  Blog   /  #GSF ISLAND HOPPING [ΠΑΡΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΤΗΝΟΣ]

👉 Ερώτημα ΠΡΟΣ όλους τους #GSFislanders

Υπήνεμες παραλίες στην Τήνο, οργανωμένα κοσμοπολίτικα beach bar Μυκόνου ή βουτιές σε σμαραγδένια νερά της Πάρου;

Έτοιμοι για ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και των Golden Star προορισμών?!

📍1ος προορισμός: ΠΑΡΟΣ

Αναχωρούμε με το Superferry II, σε απογευματινό δρομολόγιο από την Ραφήνα και φτάνουμε βραδάκι στο μεγαλύτερο λιμάνι και πρωτεύουσα της Πάρου που δίνει το σύνθημα για την έναρξη αξέχαστων διακοπών σε έναν τόπο που τα χει όλα! Μόλις ξυπνήσουμε, ξεκινάμε για την χρυσαφένια, οργανωμένη παραλία, την Σάντα Μαρία! Σε απόσταση 2 χλμ. από τη Νάουσα! Στο ενδεχόμενο που αναζητάτε για πρωινό μπανάκι έναν προστατευμένο από τους ανέμους κόλπο προτείνουμε τον Παρασπορο. Όμως τα μελτέμια πιάνουν αρκετά αυτό το αμμοσκέπαστο ακρογιάλι ωστόσο σίγουρα θα βρεθείτε εδώ για να θαυμάσετε ένα από τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Αν ψάχνετε σμαραγδένιες αποχρώσεις βραβευμένων με γαλάζια σημαία νερών και ξανθή αμμουδιά και φουντωτά αρμυρίκια πρέπει να πάτε στο Λογαρα ή την γνωστή Πούντα! Για φυσικό spa, και λασπόλουτρο by the sea ιδανικός είναι ο Καλόγερος. Η ασφαλέστερη επιλογή κατά την περίοδο του Αυγούστου είναι το Μαρτσέλο καθώς προσφέρει προστασία από τα μελτέμια, ηρεμία και χαλάρωση! Για όποιους αγαπάνε ανέμους, θαλάσσια σπορ και έκθεση σε αέριδες μπορείτε να επιλέξετε την Χρυσή Ακτή

📍2ος προορισμός: ΜΥΚΟΝΟΣ

Όπως ήρθαμε Πάρο έτσι και φεύγουμε!! Με πρωινό δρομολόγιο από Πάρο για Μύκονο, το Superferry II, μας ταξιδεύει σε 1 ώρα και κάτι στο στέκι διάσημων! Στην Ψαρού! Κρυστάλλινα νερά, σιμιγδαλένια αμμουδιά και υψηλό επίπεδο service! Αν δεν θέλετε να απομακρυνθείτε από το λιμάνι, η ιδανική παραλία είναι ο Άγιος Στέφανος, με αβαθή νερά και οικογενειακό χαρακτήρα! Στην περίπτωση που αναζητάτε τα νεανικά vibes κολυμπάμε στην παραλία της Παράγκας. Αν… ψάχνεις την γραφικότητα, σίγουρα μπορείς να πας στην παραλία του Αγίου Ιωάννη! Όμως, αν επιθυμείς να κάνεις ένα μπάνιο σε οργανωμένη πλαζ, ρηχά και κρυστάλλινα νερά, την φήμη αυτή θα την επιβεβαιώσει η παραλία της Ελιάς! Οι απανταχού sport maniacs ορκίζονται στο όνομα του μεγάλου κόλπου, βραβευμένου με γαλάζια ακτή Καλαφάτη! Για δυνατά ντεσιμπελ, απέταντες πλαζ και μαγικό βυθό με χρυσή άμμο επιλέξτε το Paradise και το Super Paradise (παραδοσιακά!)… Για τους σοφιστικέ τύπους που αναζητούν το διαφορετικό η παραλία στο Αγράρι θα τους αποζημιώσει! Κοντινές παραλίες στη Χώρα αν δεν θέλετε να απομακρυνθείτε είναι η Μεγάλη Άμμος και ο Ορνός!…και λίγο πριν φύγετε για το νησί της Τήνου με το Superferry των 13:15… επισκεφθείτε παραλίες κρυμμένες από τα αδιάκριτα βλέμματα, εκεί που βρίσκονται οι μυκονιάτικοι θησαυροί… Φωκός, Πάνορμος με φυσικό κάλλος και Κόρφος με αβαθή νερά και ένα υπερσύγχρονο κέντρο Kite! Μην καθυστερήσετε όμως… οι βουτιές συνεχίζονται… στην Τήνο!

Blog-Banner-WEB

📍3ος προορισμός: ΤΗΝΟΣ

Όσο για τον τελευταίο μας σταθμό σε αυτό το island hopping; Δεν είναι άλλος από τη Τήνο! Κοσμοπολίτικο feeling και άριστη οργάνωση στα Κιόνια! Απάνεμη, με αρμυρίκια και εντυπωσιακούς βράχους το Καβαλουρκο! Μία από τις ομορφότερες ακρογιαλιές της Χώρας είναι ο Άγιος Σώστης… και για κάτι πιο απομακρυσμένο με αμμουδιά και καθάρια νερά, κοντά στο χωριό Στενή προτείνουμε την Σαντα Μαργαρίτα! Για εξωτικό χρώμα, βοριαδάκι, χρυσή άμμο και καθαρή θάλασσα πάμε Βουρνη ενώ για ήσυχη παραλία, προστατευμένη από τους ανέμους τοποθεσία, με δέντρα και θέα σε πορφυρά ηλιοβασιλέματα είναι ο Σταυρός! Η πιο δημοφιλής παραλία της Τήνου απέχει 10 χλμ. και είναι Παχιά Άμμος, όνομα και πράγμα! Εναλλακτικά επισκεπτόμαστε τον Άγιο Φωκά ή τον Άγιο Ιωάννη με εύκολη πρόσβαση, μεγάλη έκταση και αβαθή νερά, ιδανικά για παιδικά πλατσουρίσματα! Must παραλία που θα πρέπει να επισκεφτεί κάποιος είναι η Κολυμπήθρα! Δεν είναι μία, αλλά 2 παραλίες με πιο γνωστή την μικρή που συγκεντρώνει παραθεριστές που εκτιμούν την χρυσαφένια αμμουδιά της, τα γαλάζια νερά της, τον υπήνεμο χαρακτήρα της και την εξαιρετική της οργάνωση. Πλήθος από άλλες ήσυχες παραλίες με υπέροχα νερά και ησυχία είναι η Λυχναφτιά, ο Όρμος Γιαννάκη που είναι από τις πιο αγαπημένες των οικογενειών, ο όρμος Υστερνιων, η βωτσαλωτή Κουμελα, η ήσυχη παραλία της Αποθήκης, τα Καλύβια και το μη οργανωμένο ακρογιάλι του Άγιου Πέτρου! Θαλασσινό στολίδι της Έξω μεριάς είναι το Μάλλι! Και κάπου εδώ… η Golden Star Ferries σας επιστρέφει με ασφάλεια και συνέπεια! Δείτε τα δρομολόγια της και ταξιδέψτε για Ραφήνα!